Nyelvvizsgafelkészítő

1171 Budapest, Battonya u. 22. | +36-70-326-1187 | https://nyelvvizsgafelkeszito.webnode.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tudtad, hogy 2020-tól szigorodnak a felvételi szabályok? Alapkövetelmény lesz a felsőfokú tanulmányok megkezdése előtt a legalább B2 szintű, komplex nyelvvizsga vagy azzal egyenértékű okirat megléte. 
Hívd a Nyelvvizsgafelkészítőt, ha felsőfokú tanulmányaid megkezdése előtt még nem rendelkezel a szükséges nyelvvizsgával, vagy ha az álommeló megszerzése előtt állsz!
Középfokú angol nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam indul januártól Budapesten több helyszínen. Speciálisan a nyelvvizsga feladattípusokból készít fel!
12 hetes, délutáni, kiscsoportos képzésben akár iskola vagy munka mellett is megszerezheted a középfokú nyelvvizsgához szükséges tudást. A 100 órás tanfolyam ára tartalmazza a szintfelmérést, a tananyagot és a képzést záró próbavizsgát is. Részletfizetésre is van lehetőség! A tandíj ára most csak 900 Ft/óra 
A nyelvvizsgafelkészító elérhetőségei:
telefon: +36-70-326-1187 
e-mail: angol.nyelvvizsga.felkeszito@gmail.com
web: https://nyelvvizsgafelkeszito.webnode.hu
facebook: https://www.facebook.com/nyelvvizsgafelkeszito

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek