Mazsola Alapítványi Óvoda

1173 Budapest, Összefogás u. 3. | +36-1-258-5543 | https://www.mazsolaovi.hu
Desktop

Óvodánk 1991 óta működik a Madárdomb közelében csendes, zöldövezeti környezetben, önkormányzati tulajdonú épületben.

Udvarunk tágas, füvesített, termő gyümölcsfákkal, dísznövényekkel, örökzöldekkel, kellemes környezetet, jó levegőt, a nyári hőségben árnyékot biztosítanak gyermekeink számára. Nagy homokozókkal, részben fajátékokkal felszerelt. A nagy játszóterület változatos tevékenységekre, mozgásigényük kielégítésére ad lehetőséget.

Óvodánk légköre igen derűs, családias jellegű, amit helyi adottságainknak is köszönhetünk. Az épületben két tágas foglalkoztató van, mindkét csoporthoz külön mosdó ill. WC és gyermeköltöző tartozik.

Az óvodapedagógus munkáját a beszédfejlesztés területén logopédus segíti. Év elején minden gyermek szűrését elvégzi, és szaktanáccsal látja el az óvónőt és szülőt. A rászoruló gyermekekkel heti rendszerességgel foglalkozik. Nevelőmunkánkat pszichológus segíti, a gyermekek egészséges testi fejlődését gyermekorvos ellenőrzi.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-258-5543
Email:info@mazsolaovi.hu
Honlap:https://www.mazsolaovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek