Kovács Ildikó matematika korrepetálás és tanulástechnika tréning

1171 Budapest, Kucorgó tér . | +36-20-299-0630

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tanulás másképp ...

Ha úgy érzed, hogy gyermeked nehézségekkel küzd a tanulásban , stresszes a dolgozatoknál, vagy egy kis segítségre lenne szüksége a felvételihez, jó helyen jársz ! :)  A személyre szabott órákon barátságos, nyugodt környezetben gyermeked újra felfedezheti a tudás örömét.  Hatékonyan foglalkozom általános és középiskolásokkal ,  valamint felnőttek felkészítését is vállalom. Lehetőség van egyéni , vagy kiscsoportos órákra,  felvételi előkészítő, és érettségire felkészítő tanfolyakat is tartok.

További információ a https://www.facebook.com/magantanar17/ oldalon található.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-299-0630
Email:magantanar17@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/magantanar17/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek