Csöpike Tehetséggondozó és Fejlesztőház

1171 Budapest, Berky Lili u. 6. | +36-20-313-6732, +36-30-553-7115, +36-20-401-3101 | http://www.csopikefejleszto.hu
Desktop

Azzal a céllal jöttünk létre, hogy tartalmas programokkal és foglalkozásokkal várjuk a kerületünkben és a szomszédos kerületekben élő családokat. Megfelelve a felmerülő igényeknek mára már a legfőbb profilunk a mozgásfejlesztés és képességfejlesztés lett.

A Csöpike csapatát folyamatosan bővítjük magasan képzett, kiváló szakemberekkel, ennek eredményeként magas szinten el tudjuk látni a hozzánk forduló családokat legyen szó, mozgásfejlesztésről, tanulási akadályozottságról, beszédfejlesztésről. Egyedülálló módon nemcsak a fejlesztésre szoruló gyermekek segítése a célunk, hanem a tehetségek felfedezése és gondozása is.

Híve vagyunk a korai nyelvoktatásnak, a logikai képességek kibontakoztatásának, támogatjuk az egészséges élethez hozzátartozó rendszeres sportolást.

Továbbá a különböző egy-egy alkalomra meghirdetett programjainkon erősíteni kívánjuk a közösségi életet a hasonló érdeklődésű családok között.

Nálunk mindenki számít!

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Androsits Anna, Nyulas Adél
Telefon:+36-20-313-6732, +36-30-553-7115, +36-20-401-3101
Email:csopikejatektar@gmail.com, info@csopikefejleszto.hu
Honlap:http://www.csopikefejleszto.hu
Facebook:https://www.facebook.com/csopikecsaladijatektar
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek