Budapest XVII. Kerületi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium

1173 Budapest, Akácvirág u. 49. | +36-1-257-0020 | http://www.kcss.hu
Desktop

Alapvető célkitűzésünk, hogy a tanulók a koruknak, képességeiknek megfelelő, legmagasabb szintű képzésben részesüljenek. Iskolánkban a magas szintű délelőtti képzés mellett fontos szerepet kap a szabadidős tevékenységek, a változatos sportfoglalkozások megszervezése. Rengeteg szakkört, foglalkozást kínálunk a tanulók számára, amelyeken kedvük és tehetségük szerint vehetnek részt. Rajz, fiú- és leánytorna, foci, labdajáték, tenisz, ugrókötél, kézműves, matematika, informatika, dráma stb. foglalkozások közül választhatnak délutánonként.

 

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-257-0020
Email:kcss@kcss.hu
Honlap:http://www.kcss.hu
Facebook:https://www.facebook.com/korosi17
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek