Adományház

1172 Budapest, Ferihegyi út 36. | +36-80-217-217

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Rákosmenti Adományház Egyesület 2012. június 19-én alakult azzal a céllal, hogy a XVII. kerületben élő, hátrányos helyzetű embereket főként étellel és ruhával támogassa.

Lelkiismeretes és szorgalmas önkénteseik munkájának köszönhetően egyre nagyobb az ismertségük, de ezzel együtt nő az elvégzendő munka mennyisége is.

Egyre több nehéz helyzetben élő embertársunk él az Adományház nyújtotta lehetőségekkel. Idén tizenöt alkalommal szerveznek melegétel-osztást az Adományház kertjében, a Ferihegyi út 36. szám alatt.

Kitűzött tervük viszont nem valósulhat meg társadalmi összefogás nélkül. Kezdeményezésükhöz önkéntesek, civil szervezetek, egyházak, önkormányzati képviselők csatlakozását várják, valamint pénz- és élelmiszeradományok felajánlását is szívesen veszik.

Kapcsolat:

Telefon:+36-80-217-217
Email:adomanyhaz@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/adomanyhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek