Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Rákoscsabai Könyvtár

1171 Budapest, Péceli út 232. | +36-1-256-0819 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/peceli_ut_232_

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár XVII/2. számú Rákoscsabai könyvtára 1986. óta működik jelenlegi helyén, a Péceli út 232. szám alatt. A Fővárosi és a kerületi Önkormányzat támogatásával az elmúlt évben sor került a könyvtár teljes újjáépítésére, melynek során az új, modern térkialakításnak köszönhetően megnőtt az olvasói tér, és a helyben használati övezet.A könyvtár nemcsak küllemében szépült meg, de szolgáltatásai is kibővültek. Számítógépes kölcsönzési rendszere lehetőséget biztosít a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár teljes dokumentumállományának elérésére. Az Internet és a különböző adatbázisok használatára is lehetőség nyílik, biztosítva a hálózaton elérhető információt.   A könyvek, folyóiratok mellett CD-t és DVD-t is kölcsönözhetnek olvasóink.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő14.00 – 19.00
Kedd10.00 – 14.00
Szerda14.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 15.00
Péntek14.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek