MentaLife Pszichológiai, Mozgásfejlesztő és Logopédiai Központ

1173 Budapest, Csengőd u. 23. | +36-30-885-4815 | https://www.mentalife.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A MentaLife Központ létrejöttekor a legfontosabb szempontunk az volt, hogy egy olyan segítő, támogató csapat álljon fel, akik a problémák széles körét lefedve tudnak megoldást nyújtani. Központunkban gyerek- és felnőtt pszichológus, mozgásfejlesztő valamint logopédus és fejlesztő pedagógus kollégáink segítik a XVII. kerület és az agglomerációban élő gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Csapatban dolgozunk, mert azt tapasztaljuk, hogy nagy hiány van a szakemberek közti kommunikációban és összetett problémák esetében előfordulhat, hogy megoldás helyett az emberek „ping-pong labdaként” pattognak a szakterületek között. Mi arra törekszünk, hogy magasan kvalifikált csapatunkkal, kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a hozzánk fordulók számára.

A MentaLife Központban mindig  a korosztálynak és a problémának megfelelő tesztek, fejlesztő  eszközök segítik a szakemberek minőségi munkáját.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Szombat08.00 – 20.00
Vasárnap08.00 – 20.00

Szombat - Vasárnap: igény szerint (előzetes megbeszélés alapján).

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Rédei Zsuzsanna
Telefon:+36-30-885-4815
Email:info@mentalife.hu
Honlap:https://www.mentalife.hu
Facebook:https://www.facebook.com/mentalifebudapest
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek