Választás 2018: Lukoczki Károly az MSZP jelöltje

Oszd meg másokkal!

Desktop
Lukoczki Károly

Lukoczki Károly, az MSZP jelöltje 1963-ban született Budapesten, három felnőtt gyermek édesapja. Rákosmentén több mint húsz éve lakik, a Virágtelepen. A Balassi Bálint Gimnáziumban érettségizett. 25 éve dolgozik vállalkozóként. Megalapítója, majd alelnöke volt a Lokálpatrióták XVII. kerületi Egyesületének, itt kezdődött érdeklődése a helyi politika iránt. 2007-óta Rákosmente legnagyobb civil szervezetének, a Társadalmi Egyesülések XVII. kerületi Szervezetének, közismert nevén a TESZ-nek az elnöke.

Több mint tíz éve szervezközösségi programokat szervez gyermekkorúaktól a szépkorúakig mindenkinek. 2006-ban a Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Karán főiskolai, majd 2008-ban a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán egyetemi művelődésszervező diplomát szerzett. 

Az ittlakunk.hu igyekszik minden párt helyi jelöltjét bemutatni, és felületet biztosítani számukra.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek