Elsősegélynyújtó képzések a kerületben

Oszd meg másokkal!

Elsősegélynyújtó képzéseket tart a Magyar Vöröskereszt. Témakörei: elsősegélynyújtás általános szabályai, eszméletlenség, újraélesztés, vérzések, hőártalmak; ízületi- és csontsérülések, betegmozgatás; mérgezések, leggyakoribb belgyógyászati kórképek, az ágazat jellegéből adódó egészségkárosodások elsősegélye, előzetesen egyeztetett speciális sérülések elsősegélye. A képzésen résztvevők elméleti és gyakorlati felkészítést kapnak.

A képzésre bárki jelentkezhet, aki XVII. kerületi lakcímmel rendelkezik, kifejezetten várják családok, lakóközösségek jelentkezését.

Jelentkezési határidő: Az aktuális képzést megelőző szerda éjfélig.

A képzések tervezett helyszíne: Vigyázó Sándor Művelődési Ház

A képzések tervezett dátumai, időpontjai:

  • január 26-án (péntek) 16 órától 20 óráig és január 27-én (szombat) 9 órától 13 óráig
  • február 2-án (péntek) 16 órától 20 óráig és február 3-án (szombat) 9 órától 13 óráig

A képzések (2x4) 8 órásak és egymást követő napon zajlanak. Tekintve, hogy a képzésekre jelentkezők létszáma maximalizálva van, ezért a képzési alkalmak a jelentkezők sorrendjében telítődnek! További kérések, kérdések kapcsán az elsosegelynyujtocsaladok@voroskeresztbp.hu e-mail címen keresztül lehet érdeklődni.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek