Új mentőállomás épül Rákoskeresztúron!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Riz Levente Facebook-oldala)

A következő két évben a Ferihegyi úti szakrendelő bővítése és az összes kerületi háziorvosi rendelő felújítása mellett vadonatúj mentőállomás épül Rákosmentén.

"Az elmúlt hónapokban az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) illetékes vezetőivel több alkalommal tárgyaltam az életmentés XVII. kerületi feltételeinek fejlesztéséről, az Egészségház utcai szűkös, elavult mentőállomás helyett egy tágasabb, modern, több mentőkocsinak helyet adó új épület létrehozásáról. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az OMSZ a kormány elé terjesztette javaslatunkat" - írja Riz Levente polgármester a Facebookon.

A kabinet 2017. december 28-án, határozatában úgy döntött, 21 magyarországi településen – köztük egyetlen fővárosi helyszínként Rákoskeresztúron – biztosítja az új mentőállomások előkészítéséhez, az építési tervek kidolgozásához szükséges anyagi forrást. 

Az építési engedélyes tervek alapján a kormány 2018 nyarán dönt a 21 települést érintő fejlesztési csomag megvalósításáról, a kivitelezési költségek elkülönítéséről.

Mindez azt jelenti, hogy 2019-ben Rákoskeresztúron megépülhet az új mentőállomás.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek