Jövőre indulhat a Ferihegyi úti szakrendelő felújítása!

Oszd meg másokkal!

Desktop

A kabinet december 13-án döntött az Egészséges Budapest Program újabb üteméről, benne a XVII. kerületi Ferihegyi úti járóbeteg-szakrendelő újjáépítésének, bővítésének, gyógyászati eszközcseréjének megvalósításáról. Rákosmente 1,65 milliárd forintos állami támogatásban részesült, amelynek segítségével 2018-2019 folyamán megtörténhet a beruházás!

"A döntést hosszas előkészítő munka előzte meg. Háromoldalú megállapodást hoztunk tető alá a szakrendelőt körülvevő telkek tulajdonrendezése érdekében. Az önkormányzat magára vállalta az intézmény energetikai korszerűsítését, az épületbővítés engedélyes és kiviteli terveinek elkészítését, finanszírozását, e feladatokra összesen 262 millió Ft-ot biztosítottunk. Az állami fenntartóval közösen kidolgoztuk a fejlesztés részleteit, megteremtettük a most megszületett kormányzati döntés szakmai előfeltételeit" - tette közzé Riz Levente a Facebookon.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek