Márciusig tart a rákosmenti ételosztás

Desktop
(forrás: rakosmentetv.hu)

Egy hónapon át tart még a főváros legnagyobb ételosztási akciójának idei szezonja a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak, valamint az önkormányzati képviselőknek közreműködésével. 

A helyszínen a lebonyolításban ez alkalommal a Holdsugár Gondozási Központ nyugdíjas klubjának közössége, a Rákoshegyi Baptista Gyülekezet tagjai, a Vöröskereszt önkéntesei, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium tanulói, valamint kerületi civilek működtek együtt. A szervezők egészen 2019 márciusáig várják a kerület rossz anyagi körülmények között élő polgárait. A következő ételosztás február 15-én lesz a Polgármesteri Hivatal és a Kormányhivatal épülete közötti területen.

A jótékonysági ételosztás Rákosmente Önkormányzata, valamint a Rákosmenti Adományház Egyesület szervezésében valósul meg. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek