Itt van a rákosmenti kéményellenőrzések ütemterve!

Oszd meg másokkal!

Illusztráció!

A Főkétüsz Fővárosi Kéményseprőipari Kft. 2018-ban is szeretné ellátni a kémények ellenőrzését kerületünkben. Az ütemterv tájékozató jellegű, az alábbi linken olvasható:

Kéményellenőrzés ütemezés

Annak érdekében, hogy a kéményseprők be tudjanak jutni a lakásokba, az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken tájékoztatnak, hanem honlapjukon a regisztrált ügyfelek akár e-mail-ben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról. Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, 3 nappal előtte pedig SMS emlékeztetőt küldenek az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek