Két munkást ért súlyos áramütés betonozás közben Rákosmentén

Oszd meg másokkal!

Egy családi ház tetejének betonozása közben ért áramütés két építőmunkást kedd délután a kerületi Pásztortűz utcában – tudta meg a Bors. Egyikük kórházba került, az építésvezető viszont a lap információi szerint a tetőről fejjel a betonnak csapódott és szörnyethalt.

A szerencsétlenül járt munkások egyik kollégája neve vállalása nélkül azt mondta a Borsnak: a betonkeverő gémje túl közel került a magasban levő vezetékhez. Mindketten a cső felső végén álltak, az épület tetején, onnan irányították a beton folyását, amikor súlyos áramütés érte őket.

Az egyik szomszéd szerint az építésvezető egy ötgyermekes családapa volt, a környéken sok házat építettek a munkatársaival. A rendőrség állítólag megállapította, hogy a betonkeverő gémje nem ért ugyan hozzá a magasfeszültséghez, de a végzetes baleset így is bekövetkezett.

A lap kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól azt közölték: a balesetet büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek