Üzleti Klub a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodában

Oszd meg másokkal!

Desktop

Rákosmente önkormányzata, valamint a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda vár minden kerületit az „Üzleti Klub - vállalkozóknak és vállalkozni szándékozóknak” című rendezvényére.

Program:

  • Az RV17 Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda szolgáltatásai, programjai Fohsz Tivadar alpolgármester (Rákosmente Önkormányzata) előadása.
  • Mikrohitel Program: rákosmenti mikrovállalkozások kamattámogatási programja, Bobor-Baranyai Boglárka, a Budapesti Vállakozásfejlesztési Közalapítvány referensének előadása.
  • Széchenyi-kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukciója, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara meghívott referensének előadása.
  • Az MKB Bank kisvállalati hitelei Lengyel Józsefné mb. fiókvezető előadása.

A rendezvényen, az előadásokat követően kérdezhettek, valamint alkalmatok lesz személyes kapcsolatok kialakítására a helyi vállalkozókkal és az előadókkal.

Időpont:

  • október 26. (csütörtök) 17:00 óra

Helyszín:

  • Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda (Pesti út 80.)

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Részvételi szándékotokat jelezzétek e-mailben (info@rv17.hu).

További információ telefonon: 06-1-920-1027

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek