Adománypersely rablók a Noéban - megtették a feljelentést

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az alábbi írást tette közzé a Noé Állatotthon a Facebookon miután elrabolták központi adománygyűjtő perselyüket.

"KÖSZÖNJÜK!

Angyalok, vegyes érzelmekkel teli, nehéz napon vagyunk túl. Mint tudjátok, hétfő délután 4 férfi ellopta a NOÉ Állatotthonból a központi adománygyűjtő perselyünket. Egyrészről hálásan köszönjük a segítőkészségeteket, hogy a fényképek közzététele után azonnal érkeztek a hasznos bejelentések. Köszönjük a támogatásotokat, ebben a helyzetben is is nagyon sokat jelent. És bár nem tudunk napirendre térni afelett, hogy itt a saját otthonunkban loptak meg minket, hogy azoktól lopták el ezt a pénzt akik a legjobban rászorulnak, hogy a Ti pénzeteket, a Ti adományaitokat lopták el, mégis azt érezzük, hogy az emberek jók.

A nekünk nyújtott információk alapján nagyon részletes és lényegre törő bejelentést tudtunk tenni a rendőrségen, megnevezve a feltételezett elkövetőket is. Hálásan köszönjük a XVII. kerületi Rendőrkapitányság rendőreinek, hogy példás gyorsasággal és hatékonysággal intézik ügyünket!

Köszönjük, hogy ismét velünk vagytok! Ez nagyon sokat jelent!"

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek