Nem lom? Legyen adomány! – rászorulókat segítő akció Rákosmentén

Oszd meg másokkal!

Desktop
Adományház (forrás: rakosmentetv.hu)

Nem lom? Legyen Adomány nevű akciót szerveznek idén is Rákosmentén még a lomtalanítás kezdete előtt az Adományház Egyesület segítségével. A kezdeményezés célja a kidobásra szánt, de jó állapotban lévő bútorok begyűjtése és felajánlása a rászorulók számára.

Az adományokat kétféle módon lehet eljuttatni az Adományházhoz: a lomtalanítást megelőző héten hétköznapokon, délután 4 és 7 óra között, illetve szombaton 10 és 14 óra között személyesen lehet bevinni az egyesület rákosligeti székhelyére.

Amennyiben ez nem megoldható, akkor egy előre egyeztetett időpontban teherautóval mennek házhoz a szervezők a bútorokért.

Jelentkezni az akcióra az adomanyhaz@gmail.com e-mail címen keresztül lehet, amelyre el kell küldeni a felajánlani kívánt bútorról a fotókat, és mellékelni kell egy telefonszámot is, a kapcsolatfelvétel érdekében. A jelentkezés határideje a lomtalanítást megelőző hét, azaz október 2. és 7. között lesz. Bútorok mellett természetesen lehet akár konyhai eszközöket, felszereléseket, illetve bármilyen használati eszközt is felajánlani.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek