Hol lehet növény és kerékpár a társasházakban? Kérdezd meg, mielőtt az ellenőrzésen derül ki!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció!

A katasztrófavédelem egész évben ellenőrzi, mennyire tartják be a társasházakban a tűzvédelmi előírásokat. Szeptember közepén egy háromnapos akció keretében minden lakástulajdonos, bérlő, közös képviselő, lakásszövetkezeti tag és érdeklődő számára lehetőség nyílik arra, hogy közvetlenül forduljon a katasztrófavédelemhez a társasházak tűzvédelmével kapcsolatos kérdéseivel.

Ha nem vagytok tisztában azzal, hogy a társasházban hova szabad vagyonvédelmi rácsot felszerelni, hol lehet kerékpárt tárolni, hova lehet kitenni a kukát, vagy éppen a virágot, a helyi katasztrófavédelmi kirendeltség nyílt napján választ kaphattok. Három napon keresztül, szeptember 18. és 20. között, 10-től 16 óráig várják a rákosmentieket az alábbi kirendeltésgben.

  • Dél-Pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség - XIX. kerület, Üllői út 235.

Ne várjátok meg, amíg a tűzoltók mennek ki ellenőrizni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek