Elhunyt a rákoscsabai könyvtár vezetője

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nagyon rossz hírt olvastunk a rákoskeresztúri könyvtár Facebook-oldalán:

"Mély fájdalommal és megrendüléssel értesítjük kedves Olvasóinkat, hogy a Rákoscsabai Könyvtár vezetője, szeretett kollégánk hosszú betegség után itt hagyott bennünket." Cigányik Anikó 52 éves volt.

Anikó mindig végtelen kedvességgel fogadta a könyvtárba érkezőket, lelkiismeretesen nyújtott segítséget az olvasóknak, s mindig igyekezett teljesíteni kéréseiket. Bizonyára nemcsak a könyvek miatt szeretik a kerületiek a rákoscsabai könyvtárat, hanem Anikótól kapott néhány kedves szó és pozitív kisugárzás miatt is jó érzéssel jártak ide könyvet kölcsönözni. 

"Ott ül a pult mögött és előveszi a könyveket, amiket félretett a számomra. Mosolyogva mondja, hogy mindent a kedves olvasóért..." - így emlékezik vissza egy olvasó a Facebookon. Anikó, nyugodj békében.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek