Így hasznosították újra a rég nem használt textileket a rákosmenti gyerekek

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: rakosmentetv.hu)

A 2018-as Csekovszky Művészeti Napok rendezvénysorozatának lezárásaként megtartott „Textilvariációk” című képzőművészeti pályázatra a gyermekek olyan alkotásokkal nevezhettek, amelyek rég nem használt tárgyak újragondolása és hasznosítása során új életet nyertek.

A gyermekek a kézműves technikák széles skáláját alkalmazták, a versenyre érkeztek vágott, fonott, varrott és ragasztott eljárással készült munkák is, amelyeket Ferenczi Zsuzsa kárpittervező és Méry Ágnes Viktória értékelt.

A megnyitót követően szülőket és gyermekeket bevonva egy közös textil-szőnyeget készítettek el a résztvevők.  A kézműves foglalkozást Bodnár Kata múzeumpedagógus vezette.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek