Farkas Evelin - kutyakiképzés, kutyapanzió

1171 Budapest, Réti csík u. . | +36-30-511-2030

Oszd meg másokkal!

Desktop

Személyre szabott kutyakiképzés, akár az otthonában is!

FIGYELEM! ÚJ LEHETŐSÉG: 2017. áprilisától bentlakásos kutyakiképzést is vállalok. Azaz átveszem problémás kutyáját és a kiképzés után úgy kapja vissza, hogy viselkedési problémái megszűntek, vagy ha kifejezetten valami konkrét feladatot szeretne hogy tudjon a kutya, akkor azt tanítom meg neki.

Jó pár éve foglalkozom kutyakiképzéssel.

Önkéntes voltam a Pest Megyei Kutató-Mentőszolgálat mentőkutyás osztagában, majd a Cserhát Mentőkutyás Egyesületnél (főállásban, 0-24 riasztható mentőkutyás egység) és az S.O.S Mentőkutyás Egyesület tagjaként is foglalkoztam mentőkutyák kiképzésével, személykereséssel.

Bármilyen kutya kiképzését, viselkedési zavarainak megszűntetését, agressziókezelését, gazda távolléte esetén sétáltatását vagy etetését vállalom a XVII. kerületben és környékén. Házhoz is megyek, hiszen sokszor előfordul, hogy elhordják a gazdik kutyaiskolába az ebeket, de otthon újra és újra előjönnek bizonyos problémák. Ezeket a kutyaiskolában sosem fogják tudni orvosolni. A kutyaiskolákban zajló csoportos képzések nem veszik figyelembe a kutyák fajtáját, korát, személyiségét és az egyedi problémákat. Ott minden kutya ugyanazokat a feladatokat kell csinálja. Ezzel szemben én figyelembe veszem, hogy minden fajta más-más célra lett kitenyésztve, így más dolog érdekel egy vizslát, mint egy német juhászt. Más dolgokkal lehet őket motiválni és különbözik a problémamegoldó képességük is.

Először felmérem az Ön és kutyája igényeit, megbeszéljük mi a probléma és milyen megoldást javaslok, majd mindhárman együttműködve (vagy ha a gazdinak nincs ideje, akkor csak én és a kutya :) ) orvosoljuk a problémát :)

Várom mindenki jelentkezését bármiféle probléma kapcsán. De keressen akkor is, ha utazás előtt áll és nem tudja kire bízza a kutya etetését, sétáltatását. Ez nekem is mindig gondot okoz, amikor elutazom.

Forduljon hozzám bizalommal :) Szívesen készítek fotókat is kedvencéről.

Valamint követheti mentőkutyám mindennapjait: http://www.facebook.com/hennamentokutya

Evelin                                          

kulcsszavak: kutya, kutyaiskola, kutyakiképzés, kutyakiképző, rákosmente, bentlakásos kutyakiképzés, kutyasétáltató, kutyasétáltatás, fotózás, kutyaszitter, XVII., 17. kerület, 17.kerület, ecser

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 21.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Farkas Evelin
Telefon:+36-30-511-2030
Email:mail.farkas.evelin@gmail.com
Facebook:http://www.facebook.com/hennamentokutya
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek