Táncos-Király Jógaklub

1171 Budapest, Péceli út 222. | +36-30-597-8349 | http://tancoskiraly.yogaklub.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A kurzusokon a résztvevők elsajátíthatják a legfontosabb ászanákat (testhelyzetek), légzőgyakorlatokat, bevezetést nyernek a relaxáció és meditáció gyakorlatába, a tudat működésének szabályozásába. A gyakorlati oktatás mellett elméleti áttekintést is kapnak az ászanák és légzőgyakorlatok testi-lelki hatásairól, a jóga-táplálkozás rendszeréről, a relaxáció, meditáció és pozitív gondolkodás jelentőségéről a stressz-feldolgozásban, és a „titokzatos” kundalíni-energiáról, a több ezer éves jógairodalom és a legújabb tudományos kutatások tükrében. A jógagyakorlatokat bárki szabadon végezheti, kortól, nemtől, és testi adottságoktól függetlenül. A hatha jóga gyakorlása az első lépés lehet életünk kiteljesedéséhez, egy új szemlélet kialakulásához, a hosszabb, energikusabb, súlyfeleslegtől és fájdalmaktól mentes, minőségibb élet kialakításához vezető úton.

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek