Robogó Óvoda - VI. utcai Telephely

1172 Budapest, VI. u. 14. | +36-1-258-0534 | http://www.robogoovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk a XVII. kerület zöldövezetében nyugodt, csendes, családi házas környezetben helyezkedik el, közel a Rákos-patakhoz. Intézményünk két épületben működik: Rákoscsaba-Újtelepen a Robogó utcában, és Rákosligeten a VI. utcában biztosítjuk a körzetünkben élő családok gyermekei számára az óvodai ellátást.

A székhelyen - a Robogó utcai épületben 4 vegyes életkorú csoportban,a telephelyen - a VI. utcai épületben 3 azonos életkorú csoportban fogadjuk a gyermekeket. A 2014-ben történt összeolvadás előnyeként a szülők már beiratkozáskor eldönthetik, hogy gyermeküknek melyik csoportszervezési formát - ezáltal melyik épületet választják.

A VI. utcai épületünkben a csoportszobák az épület bejáratától két irányban helyezkednek el, a legnagyobb alapterületű nagycsoport szemben a főbejárattal, a két kisebb pedig az épület jobb oldali traktusában. A három csoportszobához két kicsi közös használatra kialakított mosdóhelyiség tartozik, a gyermeköltözők pedig az „L” alakú folyosón kaptak helyet.

XVII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek