Piroska Óvoda

1171 Budapest, Pesti út 368. | +36-1-258-1665 | http://www.piroskaovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az óvoda 1974-ben épült. Közlekedés szempontjából jól megközelíthető, egyaránt hordozza a vidékies és városi jelleget. Növényzetben gazdag, nagy udvarán sokat mozoghatnak a gyermekek. Minden évben folyamatosan bővítik az udvar felszereltségét, törekedve a fajátékokra való áttérésre.

A nevelőmunkákat segítve a nagycsoportos korosztályú gyermekek iskolakészültségét utazólogopédus, a részképesség problémával küzdő gyermekeknek fejlesztőpedagógusi végzettségű óvodapedagusunk biztosít rendszeres fejlesztő foglalkozásokat.

XVII. kerületi óvodai körzetek

 

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek