Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium

1173 Budapest, Pesti út 84. | +36-1-256-5825 | http://www.palapostol.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Általános iskola

A mai teljesítményorientált világban már az 5 éves gyermekeknek is olyan elvárásoknak kell megfelelniük, amely okozta stressz a személyiségük fejlődésére is negatívan hat. Azzal, hogy mi Egyházi iskola vagyunk, nem csak az erkölcsi nevelést tartjuk a legfontosabbnak, hanem hitvallásunkból adódóan megköveteljük tanárainktól azt is, hogy a legnagyobb értéknek az emberi életet tekintsék. Tiszteletben tartjuk minden gyermek egyéniségét, és egyenként segítjük őket, hogy felismerjék, miben tehetségesek, hogy kiegyensúlyozott, boldog felnőttként hagyják el az iskolánk falait.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-256-5825
Honlap:http://www.palapostol.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pakaig
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek