Nem lom? Legyen adomány! – rászorulókat segítő akció Rákosmentén

Oszd meg másokkal!

Desktop
Adományház (forrás: rakosmentetv.hu)

Nem lom? Legyen Adomány nevű akciót szerveznek idén is Rákosmentén még a lomtalanítás kezdete előtt az Adományház Egyesület segítségével. A kezdeményezés célja a kidobásra szánt, de jó állapotban lévő bútorok begyűjtése és felajánlása a rászorulók számára.

Az adományokat kétféle módon lehet eljuttatni az Adományházhoz: a lomtalanítást megelőző héten hétköznapokon, délután 4 és 7 óra között, illetve szombaton 10 és 14 óra között személyesen lehet bevinni az egyesület rákosligeti székhelyére.

Amennyiben ez nem megoldható, akkor egy előre egyeztetett időpontban teherautóval mennek házhoz a szervezők a bútorokért.

Jelentkezni az akcióra az adomanyhaz@gmail.com e-mail címen keresztül lehet, amelyre el kell küldeni a felajánlani kívánt bútorról a fotókat, és mellékelni kell egy telefonszámot is, a kapcsolatfelvétel érdekében. A jelentkezés határideje a lomtalanítást megelőző hét, azaz október 2. és 7. között lesz. Bútorok mellett természetesen lehet akár konyhai eszközöket, felszereléseket, illetve bármilyen használati eszközt is felajánlani.

Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek